Vaccination hos oss på Integrationsnätverk

Utvalda

Tema vecka ”Kvinnan!”

Tema veckan, Kvinnan! handlar om att inspirera och uppmana kvinnorna i vår förening genom föreläsningar, filmvisning m.m. till Internationella kvinnodagen. Denna tema vecka startar 1 mars och avslutas 8 mars på internationella kvinnodagen!

Utvalda

Välkomna tillbaka!

Äntligen har vi öppnat upp vår lokal igen för cirkelundervisningar i svenska och samhällsinformation. Undervisningen sker med hänsyn till restriktionerna. Vänligen stanna hemma om du har symtom eller är sjuk.

För dig som är medlem, vänligen kontakta din cirkelledare för mer information.

För dig som är icke-medlem, välkommen in till oss för att registrera dig och få mer information.

Kontakta oss gärna om du har några frågor.

Utvalda

Vaccination hos oss på Integrationsnätverk

Flera arbetsgivare säger nej till vaccin på arbetstid – Sekotidningen

Onsdag den 18 augusti kl 09:00 kommer vi att få besök i vår lokal av organisationen Bräcke diakoni som arbetar inom vård och omsorg. Deltagare från 18+ kommer att få möjligheten att vaccinera sig mot Covid-19.
Om du är intresserad av att vaccinera dig, skicka ett meddelande med dina uppgifter till följande telefonnummer: 070 777 95 75.

Meddelandet ska innehåll:
– ditt namn
– adress
– personnummer/LMA-nummer
– telefonnummer
– vilket modersmål ni talar

Anmäl dig senast den 10 augusti.
Är det någonting du undrar över kan du alltid kontakta oss!
För mer information om Bräcke diakoni, besök https://www.brackediakoni.se/om-oss

Hoppas att ni får en fortsatt trevlig sommar önskar vi på Integrationsnätverk Göteborg!

Utvalda

Medarbetarträff med föredrag av Seroj Ghazarian den 10/12

Utvecklingsledare i mänskliga rättigheter i Göteborgs Stad höll föredrag för medarbetare och volontärer om:

DEMOKRATINS GRUNDLÄGGANDE VÄRDEN

Om mänskliga rättigheter, likabehandling och integration.

Varje termin avslutar vi med medarbetarträff där anställda och volontärer deltar. Denna gång träffades vi i den underbara miljön i Disponentvillan på Lyckholm. Träffarna brukar inledas med anförande kring något av det arbetar med i föreningen. Eftersom vi arbetar mycket kring temat hederskultur och kommer att fortsätta med det under våren belyste Seroj i sitt anförande flera av de frågeställningar som kan uppstå och tvingade oss att tänka till i hur vi ser på andra människor.

Kommande Händelser – Juni 2023

Avvikande öppettider

 • 5 juni – Vi tar tillfället i akt att besöka Frihamnen i samband med att Göteborg firar 400 år därav är lokalen stängd.
 • 6 juni – Stängt (Röd dag)
 • 23 juni – Stängt (Midsommar)

Aktiviteter

 • 20 juni – Sommaravslutning. Vi grillar tillsammans
 • 23 juni – Midsommar firande med deltagare

Sidan uppdateras löpande

Evin Cetin

Torsdagen den 25 maj var Evin Cetin på besök och höll i ett föredrag på Wartagården. Hon föreläste för invånarna i Biskopsgården om egna erfarenheter, om kriminella gäng, rekrytering av unga etc. Hon berättade även om vem det egentligen är som bidrar till narkotikaförsäljningen och vart den största efterfrågan finns. Föredraget avslutades med en frågestund som ledde till en massa spännande frågor.

🌼 Elouise Trädgårdar 🌼

Onsdagen den 10 maj var kära Elouise på besök för att lära oss hur vi planterar olika grönsaker. I och med den rådande inflationen kan det vara bra att veta att det finns möjlighet till att odla och plantera själv. Vi har planterat sallad, zucchini, basilika, potatis, rädisor och tomater. Vi hoppas på ett gottigt resultat 👌

IFK-Degerfors⚽

Torsdagen den 4 maj var vi på IFK-Degerfors matchen på Ullevi med våra ungdomar. IFK vann matchen med 6-0 och många i arenan var väldigt glada. Vi hoppas på att få kunna planera flera av dessa tillfällen i framtiden då detta var väldigt uppskattat av ungdomarna.

Folkräkning i Sverige

Tisdagen den 2 maj informerade vi våra deltagare om den nya folkräkningen som har börjat enligt lag. Folkräkningen innebär att dem knackar på och ber om legitimation. Vi informerade detta för deltagarna för att förvarna dem och att dem inte ska behöva undra vad det är som sker.

Kommande Händelser – Maj 2023

Avvikande öppettider

 • 1 maj – Stängt
 • Kristi himmelfärdsdag 18-19 maj – Stängt
 • Fredag 25 maj – Stängt

Aktiviteter

 • 3 maj – Plantering och informationstillfälle av Elouise Trädgårdar.
 • 4 maj – Fotbollsmatch (IFK-Degerfors) för ungdomar från Svartedalsskolan kl. 19:00.
 • 25 maj – Föreläsning av Evin Cetin på Warta gården kl. 18:00 – 19:30.

Sidan uppdateras löpande

Pizza Time med ungdomar🍕🍕

Tisdagen den 18 april startade vi upp vår ungdomsträff med pizza time. Vi hade ett gäng ungdomar från Svartedalsskolan från årskurs 6-9. Vi startade träffen med en workshop, där ungdomarna fick skriva ner aktiviteter de vill att vi skall göra tillsammans. Utöver det spelade vissa kort, kubb och hade samtal om gymnasieval, skola, fritid mm. Vi avslutade träffen med att äta pizza och hade det allmänt trevligt! Vi ser framemot nästa tisdag. Håll utkik på vår Instagram, Integrationsnatverkgbg, för mer information.