Vaccination hos oss på Integrationsnätverk

Utvalda

Tema vecka ”Kvinnan!”

Tema veckan, Kvinnan! handlar om att inspirera och uppmana kvinnorna i vår förening genom föreläsningar, filmvisning m.m. till Internationella kvinnodagen. Denna tema vecka startar 1 mars och avslutas 8 mars på internationella kvinnodagen!

Utvalda

Välkomna tillbaka!

Äntligen har vi öppnat upp vår lokal igen för cirkelundervisningar i svenska och samhällsinformation. Undervisningen sker med hänsyn till restriktionerna. Vänligen stanna hemma om du har symtom eller är sjuk.

För dig som är medlem, vänligen kontakta din cirkelledare för mer information.

För dig som är icke-medlem, välkommen in till oss för att registrera dig och få mer information.

Kontakta oss gärna om du har några frågor.

Utvalda

Vaccination hos oss på Integrationsnätverk

Flera arbetsgivare säger nej till vaccin på arbetstid – Sekotidningen

Onsdag den 18 augusti kl 09:00 kommer vi att få besök i vår lokal av organisationen Bräcke diakoni som arbetar inom vård och omsorg. Deltagare från 18+ kommer att få möjligheten att vaccinera sig mot Covid-19.
Om du är intresserad av att vaccinera dig, skicka ett meddelande med dina uppgifter till följande telefonnummer: 070 777 95 75.

Meddelandet ska innehåll:
– ditt namn
– adress
– personnummer/LMA-nummer
– telefonnummer
– vilket modersmål ni talar

Anmäl dig senast den 10 augusti.
Är det någonting du undrar över kan du alltid kontakta oss!
För mer information om Bräcke diakoni, besök https://www.brackediakoni.se/om-oss

Hoppas att ni får en fortsatt trevlig sommar önskar vi på Integrationsnätverk Göteborg!

Utvalda

Medarbetarträff med föredrag av Seroj Ghazarian den 10/12

Utvecklingsledare i mänskliga rättigheter i Göteborgs Stad höll föredrag för medarbetare och volontärer om:

DEMOKRATINS GRUNDLÄGGANDE VÄRDEN

Om mänskliga rättigheter, likabehandling och integration.

Varje termin avslutar vi med medarbetarträff där anställda och volontärer deltar. Denna gång träffades vi i den underbara miljön i Disponentvillan på Lyckholm. Träffarna brukar inledas med anförande kring något av det arbetar med i föreningen. Eftersom vi arbetar mycket kring temat hederskultur och kommer att fortsätta med det under våren belyste Seroj i sitt anförande flera av de frågeställningar som kan uppstå och tvingade oss att tänka till i hur vi ser på andra människor.

Dags för årsmöte

Det är återigen dags för årsmöte! Tisdagen den 26 mars klockan 10.00 startar mötet. Kom redan vid 09.00 för att dricka lite kaffe och te samt mingla bland medlemmar, personal, styrelse och bidragsgivare. Varmt välkomna!

OBS! Tisdagen den 19 mars anordnar vi en temadag om hur ett årsmöte går till. Denna dag går vi även igenom valberedningens förslag till styrelse, årsredovisningen och verksamhetsplanen för år 2024-2025. Varmt välkomna!

Makramé

Makramé cirkeln är en fortsatt favorit där det varje dag skapas nya verk. Från och med 16 januari 2024 utökar vi cirkeln med ytterligare två dagar. Alltså kommer det att hållas cirklar i makramé måndag – torsdag.

❄ Vecka 50 på Integrationsnätverk Göteborg ❄

Vecka 50 var fylld av olika aktiviteter. Vi startade veckan med att sätta på Musik Hjälpen på storskärm där deltagarna fick ta del av det samt vad Musik Hjälpen innebär och vart pengarna går till. Vi fortsatte med de svenska traditionerna under onsdagen där vi visade upp SVT play årliga luciatåg. I samband med det bjöd föreningen på lucia fika som bestod utav lussebullar, pepparkakor samt julmust. Vi avslutade veckan med den årliga resan till Ullared vilket var högt önskad av deltagarna. Nedan följer lite bilder från veckan.

Macramé cirkel

Är du intresserad av macramé? Från och med måndagen den 30 oktober, vecka 44 startar vi en ny studiecirkel med macramé på Integrationsnätverk Göteborg.

När:

Måndagar och onsdagar kl. 10.00-12.00

Plats:

Integrationsnätverk Göteborg

Vårvindsgatan 20, 418 73 Göteborg