Vaccination hos oss på Integrationsnätverk

Utvalda

Tema vecka ”Kvinnan!”

Tema veckan, Kvinnan! handlar om att inspirera och uppmana kvinnorna i vår förening genom föreläsningar, filmvisning m.m. till Internationella kvinnodagen. Denna tema vecka startar 1 mars och avslutas 8 mars på internationella kvinnodagen!

Utvalda

Välkomna tillbaka!

Äntligen har vi öppnat upp vår lokal igen för cirkelundervisningar i svenska och samhällsinformation. Undervisningen sker med hänsyn till restriktionerna. Vänligen stanna hemma om du har symtom eller är sjuk.

För dig som är medlem, vänligen kontakta din cirkelledare för mer information.

För dig som är icke-medlem, välkommen in till oss för att registrera dig och få mer information.

Kontakta oss gärna om du har några frågor.

Utvalda

Vaccination hos oss på Integrationsnätverk

Flera arbetsgivare säger nej till vaccin på arbetstid – Sekotidningen

Onsdag den 18 augusti kl 09:00 kommer vi att få besök i vår lokal av organisationen Bräcke diakoni som arbetar inom vård och omsorg. Deltagare från 18+ kommer att få möjligheten att vaccinera sig mot Covid-19.
Om du är intresserad av att vaccinera dig, skicka ett meddelande med dina uppgifter till följande telefonnummer: 070 777 95 75.

Meddelandet ska innehåll:
– ditt namn
– adress
– personnummer/LMA-nummer
– telefonnummer
– vilket modersmål ni talar

Anmäl dig senast den 10 augusti.
Är det någonting du undrar över kan du alltid kontakta oss!
För mer information om Bräcke diakoni, besök https://www.brackediakoni.se/om-oss

Hoppas att ni får en fortsatt trevlig sommar önskar vi på Integrationsnätverk Göteborg!

Utvalda

Medarbetarträff med föredrag av Seroj Ghazarian den 10/12

Utvecklingsledare i mänskliga rättigheter i Göteborgs Stad höll föredrag för medarbetare och volontärer om:

DEMOKRATINS GRUNDLÄGGANDE VÄRDEN

Om mänskliga rättigheter, likabehandling och integration.

Varje termin avslutar vi med medarbetarträff där anställda och volontärer deltar. Denna gång träffades vi i den underbara miljön i Disponentvillan på Lyckholm. Träffarna brukar inledas med anförande kring något av det arbetar med i föreningen. Eftersom vi arbetar mycket kring temat hederskultur och kommer att fortsätta med det under våren belyste Seroj i sitt anförande flera av de frågeställningar som kan uppstå och tvingade oss att tänka till i hur vi ser på andra människor.

Julbord för ukrainare🎄

Onsdagen den 30 november hade vi på Integrationsnätverk Göteborg, ett julbord för våra ukrainska deltagare i samarbete med ABF. Det bjöds på massa olika maträtter, som personalen har förberett under dagen. Syftet med julbordet var att visa dem en del av våra svenska traditioner och detta genom traditionella julrätter. Maten var uppskattad och alla hade en trevlig kväll!

Vecka 47 på Integrationsnätverk Göteborg

Här kommer en liten uppdatering om vad vi på Integrationsnätverk Göteborg har gjort denna veckan.

Efter stor efterfrågan har vi även börjat med kvällslektioner för ukrainare varje tisdag och torsdag klockan 17.00-19.00.

Höstlov på Integrationsnätverk Göteborg

Det klassiska höstlovet som äger rum varje år under vecka 44 spenderade vi tillsammans med ett antal olika aktiviteter:

NIA-Movement på besök

Torsdagen 20 oktober var Jenny från NIA-Movement här och hade dans/yoga för våra deltagare. I 45 minuter dansade vi och hade det väldigt roligt och trevligt. Vi uppmuntrar våra deltagare till att röra på sig och hur viktigt det är med hälsa, därför vill vi visa hur man kan göra det på ett roligt sätt. Jenny kommer dessutom tillbaka vid fler tillfällen: 17 november och 8 december.

Valet 2022

Denna veckan har vi pratat om det kommande valet. Vi har haft besök av riksledamot Mattias Jonsson som fick pratat med medlemmarna om hur viktigt det är att använda sin röst. Nairi från ABF var här och test-röstade med deltagarna för att visa hur det går till. Efter teströstningen gick vi tillsammans bort till Backaplan för att rösta.